Nog even en dan is het weer zover en kunt u zich uitleven in de tuin

bamboe tuinBamboe in de tuin is een aanwinst en verfraaiing van uw tuin. Een bamboeplant in de tuin ziet er niet alleen erg mooi uit het heeft ook een rustgevend effect wanneer de wind door de bamboe ritselt.

Ook fijn is dat de bamboe in de tuin wintergroen is en in de meeste gevallen ook winterhard. Of u nu een Japanse tuin heeft of een zuid Europese bamboe in de tuin kan altijd met zijn prachtige licht en frisgroene blaadjes.

Er zijn talloze bamboes die geschikt zijn voor ons klimaat

De mogelijkheden zijn eindeloos wilt u de bamboe in de tuin alleen op de plek waar u de bamboe heeft geplant dan kiest u voor een bamboe die zijn wortels laat woekeren.

Bamboe voor een stijlvolle tuinOok de toepassingen zijn er op verschillende manieren zo kunt u de bamboe in de tuin gebruiken als haag of afscheidingen en of als solitair bamboe plant er zal altijd wel een bamboe zijn die bij uw wensen passen.

Voor bamboe in de tuin kunt u als eerste deskundige bamboekweker raadplegen om uw wensen te bespreken dan kan hij u exact aangeven wat voor bamboe het best bij uw wensen aansluit.